Wat kan ik jouw uit handen nemen? 

Ik kan je helpen door het fiscale en administratieve werk uit handen te nemen,
zodat je weer alle tijd hebt om te doen waar je goed in bent "ondernemen". 


Ik richt mij voornamelijk op zzp-ers. startende ondernemers, mkb, particuieren en administartieve ondersteuning op locatie. Persoonlijk contact, kwaliteit, vertrouwen en betaalbaar dat is wat bij mij hoog in het vaandel staat. Dit uit zich vooral in de goede en lange relaties met mijn klanten. 


Het opzetten en voeren van een goede financiele administratie behoort voor ondernemers tot hun wettelijke plicht. Het voeren van een juiste, tijdige en volledige administratie zijn van essientieel belang om juiste en goede beslissingen te kunnen nemen en de onderneming de juiste koers te laten varen. 


Bent u opoek naar tijdelijke en of extra ondersteining van uw complete administartie of administartieve taken? 

CF Administarties staat voor je klaar om te helpen. Ik verzorg de gehele administartie van A tot Z. 


Ik werk uitsluitend, voor duidelijk omschreven diensten, vaste tarieven en voornamelijk met vaste prijzen. Je weet waar je qua kosten aan toe bent. Administratieve dienstverlening op locatie is tegen een uurtarief van €42,50 per uur exclusief btw en exclusief reiskosten.


Graag nodig ik je - geheel vrijblijvend - uit voor een kennismakingsgesprek. Laat je gegevens gerust achter via het contactformulier en wie weet zien wij elkaar snel!

Ondernemers

Particulieren 

unsplash