Over mij....

Hi, Ik ben Charell Filippo 


Ik heb sinds 2015 een klein administratiekantoor in de Zaanstreek
"CF administraties en Advies". Ik richt mij voornamelijk op zzp-ers, freelancers, MKB, particulieren en administratieve ondersteuning op locatie vast of voor tijdelijk.


Mijn naam is Charell Filippo geboren en getogen Zaankanter. Moeder van twee kindjes een zoon en een dochter waarmee ik samen met mijn partner in het mooie Zaanse woonachtig ben.


Al op de middelbare school haalde ik een 10 voor boekhouden. Cijfers lagen mijn goed maar rechten vond ik ook interessant. Tijdens mijn studie Management, Economie en Recht ben ik na het behalen van mijn propeduese full-time gaan werken bij een groot accountantskantoor in Noord-Holland. Ik heb mij afstudeeropdracht binnen het accountantskantoor mogen vervullen en in de avond uren mijn studie afgerond. Ik heb ruim 6 jaar met veel plezier bij dit accountantkantoor gewerkt. 


In 2015 ben ik met mijn ervaring mijn dromen achterna gegaan door mijn eigen kantoor op te richten. Ik werk veelal op locatie bij de klant voor administratieve ondersteuning en de overige tijd werk ik voornamelijk vanuit mijn werkkamer uit huis. 


Ik ontwikkel mij nog steeds door het volgen van curssussen, workshops, webinairs en congressen zodat ik op de hoogte ben van de nieuwste regels en wetten. 


Mijn onderneming is ook zeker als een kindje en dit doe ik met veel plezier en passie. Iedere klant ken ik persoonlijk als zij mij contacten weet ik wie zij zijn.Referenties

Ik zit al 4 jaar met veel plezier bij CF Administraties. Ze denkt met je mee en leveren goed werk. Je kan bij haar terecht met al je vragen en ze reageert ook snel op jouw vragen. Ik beveel CF Administraties van harte aan en je kan erop vertrouwen dat ze je goed zullen adviseren en vakkundig omgaan met jouw administratie. Charell , dank je wel voor de goedezorgen.
- Nelly (Nelly Swinkels Management)

Je bent een topper van een boekhouder. Ik voelde mij echt een bofkont met jou. Hartelijk dank voor de goede samenwerking.
Big Hugs,
- Marjorie (Mycandydore)